fbpx

Se vores produkter fra Pinolino

Giv drømmene liv

slyngevugge fra Vidunderlige Uger

Vælg en slyngevugge til din baby

En slyngevugge er en type vugge, der både omfavner og vugger din baby. Slyngevuggen er skabt til at give din baby tryghed og til at hjælpe med at få dit barn til at sove. Slyngevuggen er lavet udelukkende i stof og har ingen fast bund. I stedet er slyngevuggen udstyret med en madras i bunden. Slyngevuggen har fået sit navn, fordi den efterligner de svingende bevægelser som din baby er vant til fra tiden i sin mors mave.

Livet udenfor livmoderen er en stor omvæltning for en nyfødt, og det kræver tid at tilpasse sig til alle de nye indtryk. Den første tid efter fødslen kaldes også for ”det 4. trimester”. Der er flere ting du kan gøre for din baby som forælder i denne tid, så din baby får mest mulig ro og tryghed. En af disse ting er at gøre brug af en slyngevugge. Vuggens design omslutter baby og giver fornemmelsen af omfavnelse og tryghed, som den de oplevede, mens de endnu lå i livmoderen. De svingende og bløde bevægelser fra slyngevuggens fjedre minder også om bevægelserne fra gang, fra da babyen endnu befandt sig i livmoderen og kan hjælpe baby til at falde i søvn.

Slyngevugge med motor

Slyngevugger fås med og uden motor. Vælger du en slyngevuggemotor, klarer slyngevuggen opgaven med at vugge barnet helt automatisk. Denne type vugge er ideel til forældre, der ønsker at spare tid og kræfter og som derved får frie hænder til at tage sig af andre søskende, ordne andre ting i hjemmet eller tage sig et velfortjent hvil.

Slyngevuggemotoren kan justeres til forskellige hastigheder og vuggeintervaller, så den passer til din babys præferencer og behov, så de hurtigt kan finde søvnen. Slyngevuggen kan enten købes med et stativ eller uden. Vælger du et slyngevuggestativ har vuggen den fordel, at det giver en fast base, samt mulighed for at flytte vuggen rundt i rummet. Slyngevuggen kan også bruges uden stativ, hvis man ønsker at have vuggen med sig rundt i hjemmet.

Afstivermadras til slyngevugge

En afstiver madras er også et behændigt tilbehør til slyngevuggen. Madrassen er designet til at give ekstra støtte og komfort til babyen, så længe de sover i vuggen.

Dette er vigtigt for at sikre, at baby sover i en god stilling og kan bruge slyngevuggen i længere tid, da afstiveren giver mere plads og støtte i vuggen. En afstivermadras til slyngevuggen er derfor også en god investering, hvis du ønsker at kunne bruge vuggen til barnet vejer omkring 15 kilo.

Slyngevugge – hvor længe må baby bruge den?

Er din baby tilfreds med sin slyngevugge, vil middagsluren heri sandsynligvis også blive et af de foretrukne sovesteder. Overgangen fra slyngevugge til seng er derfor en bekymring som mange forældre pusler med, for hvor længe må baby ligge i sin slyngevugge?

Der findes ikke et entydigt svar eller regelsæt for, hvornår din baby bliver for gamle til at bruge deres slyngevugge. De fleste slyngevugger kan bære op mod 15 kilo, som svarer til vægten på et barn mellem 1,5-2 år. Derfor er den sædvanlige anbefaling også, at børn over 2 år ikke bør benytte slyngevugger, selvom det ikke er alle 2-årige, der vejer over 15 kilo. Så længe dit barn ligger godt og behageligt, er der ikke noget til hinder for, at dit barn benytter sin slyngevugge indtil maksbelastningen er nået.

 

0
    0
    Din kurv
    Your cart is emptyReturn to Shop