fbpx

Bumbleride

Økologi er kommet for at blive!

De tekstiler, aluminium og plastikdele, der udgør Bumblerides produkter, er nøje udvalgte for deres holdbarhed, sikkerhed og funktionalitet, men også for deres bæredygtighed. Moderne produktion kan være en beskidt affære, men er Bumbleride kendt for at være innovative når det drejer sig om at spare energi, spare på vand, og reducere forureningen på lossepladser.

Stof af 100% plast fra flasker

Plast af 25% genbrugte fiskenet

Innovativ farvning sparer 100-160 liter vand per vogn

Uden PVC, BPA & ftalater

PFAS-frit betræk

OEKO-TEX certificeret økologisk

PFAS-fri vandafvisende imprægnering

Bumbleride økologi fra vidunderlige uger

Hvad er vandafvisende imprægnering?

Durable Water Repellent (DWR) er en flydende kemisk behandling af stof, der danner en mikroskopisk barriere som forhindrer mætning når materialet bliver vådt. Det findes oftest i udendørstøj i høj kvalitet, og i babyudstyr for at beskytte mod spild og ulykker. Men de fleste typer vandafvisende imprægnering indeholder PFAS kemikalier, hvis virkning på babyer generelt vækker bekymring. Bumblerides imprægnering er PFAS-fri.

Bumbleride er økologisk fra vidunderlige uger

Hvad er PFAS eller PFC?

PFAS og PFC'er er forkortelser for en gruppe af "poly- eller perfluorerede kemikalier". PFAS kan oftest findes i plet- og vandafvisende stoffer, fødevareemballage i plastik, non-stick køkkenudstyr, og rengøringsartikler. Der er evidens for at eksponering for PFAS kan påvirke både dyr og menneskers sundhed og hormon balance.

bumbleride og vidunderlige uger

Hvad er genanvendt PET (RPET)?

PET er en forkortelse af polyethylenterephthalat (det materiale plastikflasker er lavet af). RPET betyder genanvendt PET. Det betragtes som en langt grønnere løsningaf flere grunde:

  • Forskellige undersøgelser fastslår at der bruges mellem 35-53% mindre energi på at fremstille genbrugspolyester, end på at fremstille ny polyester.
  • Bumbleride begrænser mængden af plastikflasker fra lossepladser og i naturen ved at reducerer brugen af rå-/jomfru materialer.
  • Brugen af RPET anslås at udlede omkring 54,6 % mindre CO2.
bumbleride økologi for babyer - vidunderlige uger

Genbrugt fiskenet

Fra og med Bumblerides 2020-kollektion, har de benyttet nylon der er udvundet fra kasserede, frit drivende fiskenet. Det udgør nu 25 % af plastikkomponenterne på vores barnevognsstel. Disse nylonfiskenet opsamles i havene omkring Taiwan, renses, omdannes til genanvendelige pellets og sprøjtestøbes til plastikdele. De er blevet testet for holdbarhed og har vist sig at være lige så effektive som almindelig plast.

bumblerides økologiske bomuld vidunderlige uger

Økologisk bomuld

100% GOTS certificeret økologisk bomuld.... Fri for pesticider.... Fri for skadelige kemikalier.... Kræver 91 % mindre vand og 62 % mindre energi at fremstille.

Speed 1 baby jogger og løbevogn fra bumbleride - vidunderlige uger

Bumblerides materialer

Siden 2016 er alle Bumblerides stoffer og polstring OEKO-TEX Standard 100, Klasse I certificeret fri for skadelige kemikalier (OEKO-TEX i USA´s svarer til det danske “Statsautoriseret Økologisk”).

Bumblerides produkter er fri for brandhæmmere, bly, phthalater, BPA, polyurethanskum (undtagen rejsetaskerne), PVC, vinyl, formaldehyd, klor, PFAS og mange andre sundhedsskadelige kemikalier.

Bumblerides dele er lavet af 100 % genanvendte plastikflasker, RPET . De har genbrugt over 1 million flasker siden 2011. Derudover fremstilles deres sorte farvevarianter ved hjælp af en innovativ farveproces, der sparer cirka 100-160 liter vand pr. klapvogn. 

Havplastik er et andet kritisk problem som Bumbleride arbejder på. Kasserede fiskenet i nylon udgør en væsentlig del af den plastikforurening, der påvirker vores have, og økosystemer. Et enkelt “spøgelsesnet” kan drive rundt i flere måneder og skade fisk, hvaler, delfiner, sæler, skildpadder og havfugle. Siden 2020 har Bumbleride brugt nylon som fremstilles af opsamlede fiskenet, som nu udgør 25 % af plastikkomponenterne på deres barnevognsstel. 

Se Bumblerides produkter

0
    0
    Din kurv
    Your cart is emptyReturn to Shop