fbpx

Sidetal: 447
Dimension: 15×23 cm
Udgavet på dansk 2018
Udgivet af forlaget Profic
Paperback
Læs vores Handelsbetingelser

Vidunderlige Uger

Den bedste begyndelse: Forstå din baby!  Forfatterne til denne bog har i 35 år studeret et særligt fænomen blandt spædbørn: I løbet af et barns første 20 måneder, er der bestemte perioder hvor det er særligt omklamrende. Det græder næsten ustandseligt, sover dårligere, spiser mindre, er mere nervøs overfor fremmede, og meget mere.

Grunden til disse nervøse faser

Forfatterne Frans X. Plooij, Xaviera Plas-Plooij, Hetty van de Riijt har opdaget at spædbørns mentale udvikling sker i spring.

Man kan sammenligne det med deres fysiske udvikling: I nogle perioder vokser barnet slet ikke. I andre perioder vokser det noget der ligner flere centimeter på få dage.

Det samme sker på det mentale område. Under et spring, fra ét neurologisk udviklingstrin til det næste, sker der store forandringer i babyens hjerne, på ganske kort tid. Det åbner op for at barnet kan forstå mere, og lære nye færdigheder.

Men for babyen er det en skræmmende begivenhed. Alt ændrer sig pludseligt. Indre følelser vækkes, nye ting i omgivelserne bliver tydelige. Barnets bevidsthed udvider sig pludseligt, og det er en overvældende oplevelse. Babyen græder, er utilpas, og vil have tryghed hos sin mor.

Det interessante er at disse spring finder sted hos alle børn på samme tidspunkter, med få ugers nøjagtighed.

Denne bog fokuserer på de ti store spring, som hver baby tager i sine første 20 måneder af livet. I bogen vil du opdage hvad hvert af disse spring betyder for din babys forståelse af verden omkring sig, og hvordan denne forståelse hjælper din baby til at udvikle nye færdigheder.

Hvordan bogen hjælper dig

Vi mener at den bedste begyndelse på jeres forhold, er at du forstår hvordan din baby føler. Millioner andre forældre jorden over har fået en uvurderlig viden om deres babyers adfærd og følelser, gennem denne bog.

Den viden kan blive din!

Du får også masser af gode råd til hvad din baby finder interessant at lege med, og hvilke lege hun kan blive ved med at lege i timevis, præcis på det trin hun befinder sig på.

Og så er der et helt kapitel dedikeret til din babys søvn, eller mangel på det.

Alting bliver lettere når man forstår at det hele giver mening.

Kalendere og oversigter

Bogens kalender og diverse oversigter giver dig mulighed for at vide hvornår din babys springer begynder, og hvordan du kan forberede dig.

Bedste lege og legetøj

På hvert udviklingstrin er der lege og legetøj din baby finder særligt interessant. Du får lister og forslag for hvert trin.

Udførlig indblik i hvert trin

Bogens gode beskrivelser af hvert af de ti trin giver dig et indblik i hvad der sker inde i din baby, mens du bogstavelig talt kan se beviserne for din øjne.

Erfaringer fra andre forældre

Bogen er fuld af udtalelser fra andre forældre til børn på de forskellige trin. Læs hvad de har oplevet.

Mød forfatteren

0
    0
    Din kurv
    Your cart is emptyReturn to Shop