fbpx

Fordele ved at forstå hvad Tigerspring er

For at nævne nogle af de fordele en dybere forståelse af dit barns Tigerspring, og dets følelser undervejs:

 • Støtte i vanskelige perioder

Forståelse for hvad Tigerspring er kan i sig selv være en støtte i de perioder, hvor du skal tage kampen op med meget og umotiveret gråd.

Den hjælper dig til at vide, at du ikke er alene, at der er en grund til gråden, og at en omklamrende periode aldrig varer mere end et par uger og sommetider kun nogle dage.

Den fortæller dig, hvad andre mødre gennemgår og føler, når deres børn er på samme alder som dit. Du kan forsikre dig selv om at andre mødre også kæmper med ængstelse, irritation, glæde og en hel række andre følelser.

 • Selvtillid

Du vil forstå, at ængstelse, vrede og glæde hører med til processen, og at disse følelser hjælper dig til at fremme dit barns udvikling. Du vil forstå, at du bedre end nogen anden er i stand til at mærke dit barns behov i hver eneste situation. Du er eksperten i dit barn. Du har lov til at kalde dig selv den førende autoritet med hensyn til dit eget barn. Du kender barnet bedst. Du kan føle dets behov bedre end nogen anden.

 • Tillid til at det ikke er din skyld

Nogle gange kan forældre med god grund give sig selv skylden for de omklamrende perioder: gør vi det ikke godt nok? Har vi skadet barnet? Er det sygt? Forståelse for hvad barnet gennemgår i Tigerspringene kan fjerne skyldfølelsen og give dig ro og overskud til at støtte barnet.

 • Hjælp til at forstå dit barn

Du forstår hvad dit barn skal igennem i de omklamrende perioder. Du forstår at barnet vil være mere vanskeligt, når det skal til at lære nye færdigheder, og når forandringerne i nervesystemet begynder at forurolige det. Det i sig selv kan mindske frustrationerne og vreden over barnets opførsel. Det vil give dig mere ”fred i sindet”, så du kan hjælpe barnet igennem de omklamrende perioder med deres hyppige grådanfald.

 • Nogle vink om hvordan du hjælper dit barn med at lege og lære

Efter hver omklamrende periode vil dit barn kunne lære nye færdigheder. Det vil lære hurtigere, lettere og med større fornøjelse, hvis du hjælper det. Bogen Vidunderlige Uger hjælper dig til at forstå barnets tanker og få indsigt i, hvad der optager barnet i de forskellige faser. Desuden giver bogen dig en række ideer til forskellige lege, aktiviteter og legetøj, så du kan vælge det, der er bedst for dit barn lige på dét tidspunkt.

 • En enestående redegørelse for dit barns udvikling

Bogen Vidunderlige Uger vokser sammen med dit barn. Du kan følge barnets omklamrende perioder og fremskridt bogen igennem, og supplere med dine egne notater, så den kommer til at afspejle dit barns egen, helt unikke udvikling de første 20 måneder af dets liv.

Vi håber, du vil bruge denne viden om dit barns udviklingsspring til at forstå, hvad barnet gennemgår, så du kan hjælpe det gennem de vanskelige perioder, og opmuntre det når det tager fat på det betydningsfulde arbejde, det er at nå ind i tumlingealderen. Først og fremmest håber vi, at du bliver i stand til at dele glæderne og sorgerne sammen med dit barn, der er så ivrig efter at vokse. Men først og fremmest håber vi, at du vil få ro i sindet og tillid til din egen evne til at opfostre dit barn.

Vi vil gerne hjælpe dig igennem din babys Tigerspring! Hvis du taster din babys terminsdato i vores “Tigerspringalarm“, modtager du viden om din babys 10 spring, lige umiddelbart inden springene sætter ind.

Helt gratis!

0
  0
  Din kurv
  Your cart is emptyReturn to Shop