Small Foot by Legler – Trælegetøj og dekoration

Brandet Small Foot er designet af Legler, som er grundlagt af Holger og Ingo Legler i den tyske by Delmenhorst tilbage i år 1988. Fra start var Legler primært kendt for salg af gaveartikler i træ. Siden da er virksomheden vokset, og small foot er nu deres altoverskyggende brand – og med stor succes. 

Small Foot indbyder til kreativ og fantasifuld leg 
small foot er trælegetøj i bedste kvalitet og brandet består af omkring 3000 produkter. Du finder stort set alt til både indendørs- og udendørs lege og til alle årstider. 
Small foot er legetøj indenfor rigtig mange kategorier med hovedvægt på: Baby, motorik og læring, spil, musik og lyd, køretøjer, dukker og plysdyr, rolleleg, cykler og udendørs aktiviteter, børnemøbler og tilbehør, kreativitet og maling.

Legler – Vægt på sikkerhed, natur og omgivelser
Ved fremstilling af Small foot legetøj er der lagt stort vægt på sikkerhed, og hvem der fremstiller deres produkter, bæredygtighed, økologi og socialt ansvar. 
Alle deres produkter overholder europæisk standard EN71 og flere af deres produkter har TÜV Rheinland, FSC, og ICTI certificeringer. 

Legler og Dekoration
Legler er også leveringsdygtige i kvalitets pynt som dekorationer og gaveartikler.

Musik for børn

Legekøkkener og madlavning

Aktivitetslegetøj

Spil og puslespil

Mojo - Naturens forunderlige Verden

Mojo er et førende globalt brand fyldt med verdens forunderlige dyr. Der er virkelig tale om kvalitetsprodukter! Smukke og virkelighedstro dyr, der skaber en fin forbindelse imellem mennesker og dyrenes verden. Og broen er barnets fantasi.

Mojos Mission

Ethvert dyr har sin egen historie. Så hvad vil du lære om i dag?

Mojo ønsker at viderebringe skønne oplevelser fra klodens mangfoldige dyreliv til verdens børn igennem leg, og på en og samme tid skabe opmærksomhed omkring dyrenes berettigelse i verden, viden om deres historie, færden, levevis, truede dyrearter og andre faktuelle oplysninger. 

Mojo – Kvalitet og Testede Produkter

Mojo er fremstillet med passion for design, passion for realisme og passion for kvalitet.

Det betyder at deres produkter er testede og godkendt i henhold til en hel række standarder på verdensplan.
Det gælder de europæiske standarder EN71 og DIN 53160 , samt amerikanske standarder ASTM F963-11 og CPSIA
Overholder tillige standarderne i Kina, Japan, Saudi Arabien og Mellemøsten (CCC, JFSL, SASO og GCC)

Katte

Tasker og rygsække

Dinosaurer

Heste

Bumbleride - løbevogne med ergonomisk design og miljøbevidsthed

Bumbleride er en amerikansk producent fra San Diego i Californien, der siden 2004 har fremstillet løbe- og klapvogne i den bedste kvalitet. 
Virksomheden lægger vægt på at fremstille klap- og løbevogne, der både er egnede til brug på almindelige veje og til kørsel i ujævnt terræn. 
Bumbleride er kendetegnet ved at deres vogne er en kombination af et skønt ergonomisk design, sammenholdt med en social ansvarlighed – og med stor omtanke for miljø. 
Firmaet er på få år er vokset til at blive en af de største spillere på markedet.

Bumbleride er City-, Jogging-, og Løbevogne
Bumbleride har fire typer vogne, hvoraf den ene er en tvillingevogn. 
Bumbleride Era, Bumbleride Indie, Bumbleride Speed og Bumbleride Indie Twin klapvogn.
De er alle terrængående vogne, som er perfekte til den aktive familie. Det er kompakte vogne med lette rammer og smarte låsemekanismer, der gør dem hurtige at klappe sammen for transport.

Miljøvenlige Klap- og Løbevogne
På alle Bumbleride vogne er det udvendige stof fremstillet i bløde genbrugsmaterialer, der på en naturlig måde regulerer temperatur og absorberer fugt, ligesom det indvendige stof er fremstillet af 50% slidstærkt bambus kulfibre. Alle Bumbleride tekstiler er OEKO-TEX Standard 100, klasse I certificeret og fri for skadelige kemikalier. 

Bumblerides filosofi
Det skal være både let og sjovt at tage dit barn med på hjul ud i den store verden. 

Klapvogne

Rejsetasker

Tilbehør til vogne

Tvillingevogne

Pinolino - et særligt fokus på økologi, kvalitet og design

Pinolino blev grundlagt af Dr. Martin Funcke i den tyske by Münster for 20 år siden. Pinolino har opbygget et fantastisk sortiment med mere end 1.500 spændende produkter til børn.

Produkter med lang anvendelsestid

Næsten alle produkterne kan vokse med dit barn. Med få justeringer kan for eksempel scootere og trehjulede cykler tilpasses det voksende barn  – og det forlænger cyklens anvendelsestid. De fleste håndtag på gå-cykler og dukkevogne er højdejusterbare, ligesom der er indbygget bremser.

Kvalitet og 10 års plusgaranti fra købsdato

Pinolino giver dig 10 ÅRS PLUS-GARANTI på alle deres produkter!
Vi vil især fremhæve Pinolino’s anvendelse af naturlige materialer og massivt træ. Deres råvarer overvåges af anerkendte og uafhængige institutter, der sikrer høj kvalitet- og sikkerhedsstandarder.
Får du et Pinolino produkt i dit hjem, kan du være sikker på, at sikkerheden er i top, og møblet eller legetøjet er udformet, så det kan anvendes i mange år – og ikke kun mens du har en baby i huset. 

Børnemøbler med omtanke for naturen, sikkerhed og gennemtestede møbler 

Pinolino blev i 2014 FSC® certificeret.
FSC® certificeringen står for, ”Bæredygtig udnyttelse af vores skove”
Firmaet lægger stor vægt på, at deres møbler er fremstillet under økologiske og høje sikkerhedsmæssige forhold.

Pinolino har DVSI medlemskab

Den tyske sammenslutning af legetøjsindustrien. En forening der går ind for strenge sikkerhedskrav for legetøj. Der Deutsche Verband der Spielwarenindustrie e. V. (DVSI).

Løbecykler

Havemøbler til de små

Tipi- og lejetelte

Trækvogne

 

 

 

0