fbpx

Sidetal: 207
Dimension: 17×21 cm
Udgivet på dansk 2013
Udgivet af forlaget Profic
Paperback
Læs vores Handelsbetingelser

Sidetal: 207
Dimension: 17×21 cm
Udgivet på dansk 2013
Udgivet af forlaget Profic
Paperback
Læs vores Handelsbetingelser

36 udviklende lege din baby vil elske

 

I denne spændende bog lærer du 36 forskellige og sjove lege der udvikler din babys hjerne indenfor tale, matematik, kreativitet og logik. Det er enkle udfordringer, som spædbørn er vilde med, og din baby vil elske dig for det!

Bogen vil binde dig og dit barn endnu tættere sammen i nogle fælles aktiviteter barnet i forvejen elsker. Informativ, praktisk anvendelig, og dybt interessant.

Vidste du at…

– En nyfødt kan genkende historier hun har hørt som foster.
– Et to dage gammelt spædbarn kan imitere sine forældres ansigtsudtryk.
– En tre måneder gammel baby viser overraskende detaljeret hukommelse.
– En fem måneder gammel baby kan lægge sammen og trække fra.

5 vigtige faktorer:

Du får anvisninger til hvordan du kickstarter de dele af din babys hjerne der arbejder med:

Matematik – musik – sprog – logisk tænkning, og kreativitet.

74 supergode forældretips

Bogen er opdelt i sektioner med udførlige “Forældretips”, beregnet til hvert udviklingstrin. Enkle at bruge, lette at forstå, med store resultater.

36 lege din Baby vil elske

Forfatterne giver dig anvisninger på 36 forskellige lege, der er baserede på deres forskning i babyers udvikling. Alle legene stimulerer hjernens udvikling, og din baby vil elske dem.

Spændende indsigt

Du vil få en generel viden om hjernens udvikling, fra før fødslen til tre-års alderen. Det er en viden der vil få dig til at måbe, og værdsætte dit lille vidunder endnu mere.

Mød forfatterne

Linda Acredolo og Susan Goodwyn arbejder begge med forskning i spædbørns og babyers udvikling, og har tidligere skrevet Baby Signs, der påkaldte sig international opmærksomhed. Denne bog er henvendt til forældre til småbørn der interesserer sig for, og gerne vil stimulere, deres børns mentale udvikling. Med afsæt i deres egen og andres forskning har de sammensat en lang række sjove lege der falder barnet helt naturligt, men som kickstarter de dele af hjernen der blandt andet arbejder med matematik, musik, sprog, logisk tænkning, og kreativitet. Aktiviteterne er inddelt efter barnets alder, fra nyfødt til 36 måneder. Ikke alene vil engagerede forældre direkte kunne fremme deres børns intelligens med denne bog, de vil med garanti også fascineres når forfatterne beskriver hvilket potentiale babyers hjerner i virkeligheden besidder.
0
    0
    Din kurv
    Your cart is emptyReturn to Shop